Aida Klinikken

Om oss

Velkommen til Aidaklinikken! Møt våre dedikerte behandlere som vil gjøre sitt ytterste for hjelpe deg til en bedre hverdag. Vi er landets største innen vårt område, og du kan være trygg på at vår erfaring kommer deg til gode.   

En kvinne og en mann som står inntil hverandre.Banner MaskEllipse


Aidaklinikken er drevet av et sterkt ønske om å hjelpe. Vårt spesialiserte team, bestående av leger, psykologer, og psykiatriske sykepleiere, samarbeider for å gi deg optimal behandling. Vår tilnærming følger medisinske standarder og gjeldende retningslinjer. Vi vurderer nøye hvem som kan dra nytte av behandlingen, overvåker hvordan den virker, ser etter eventuelle bivirkninger og gir oppfølging over tid.

Det hele starter med en samtale. Vi tror på en personlig tilnærming for hver pasient, innledet med en grundig vurderingssamtale for å forstå dine unike behov og utfordringer.

Gjennom våre klinikker har vi til nå gjennomført over 3000 behandlinger. Vi forplikter oss til kontinuerlig forskning og utvikling for å kunne tilby de mest effektive behandlingsmetodene tilgjengelige. Vi forstår at kampen mot psykiske lidelser kan være ensom, og vi er her for å støtte deg gjennom hele prosessen. Fra den første samtalen, gjennom behandlingen, til oppfølgingen – vårt team er her for å veilede deg på veien mot en bedre hverdag.

Vårt team

Team Member

Arne Bondø

Lege og daglig leder

Team Member

Tonje Dybsland Berge

Psykologspesialist

Team Member

Ingvild Høimyr Holm

Psykiatrisk sykepleier

Team Member

Ragnhild Eidsheim Bøe

Psykiatrisk sykepleier

Team Member

Camilla Tveitan Klavenes

Psykiatrisk sykepleier

Team Member

Anders Eidsvaag

Psykiatrisk sykepleier

Team Member

Espen Anker

Psykiater