Aida Klinikken

Om oss

Velkommen til Aidaklinikken, din samarbeidspartner for mental helse. Møt våre dedikerte behandlere som er her for å hjelpe deg til en bedre hverdag og økt livskvalitet. Vi er landets største innen psykedelika-assistert terapi, og du kan være trygg på at vår erfaring kommer deg til gode.   

En kvinne og en mann som står inntil hverandre.Banner MaskEllipse

Vi i Aidaklinikken brenner for å hjelpe. Vårt team består av lege, psykolog og psykiatrisk sykepleier som sammen jobber for du skal få best mulig behandling. Behandlingen følger medisinsk standard i alle ledd, og er støttet av mer enn 20 års forskning og klinisk erfaring.

Vår filosofi er enkel: Det starter med en samtale. Vi tror på en personlig tilnærming til hver pasient, og det begynner med en grundig vurderingssamtale for å forstå dine unike behov og utfordringer.

Til nå har vi gitt over 2000 behandlinger, og mer enn 70% av våre pasienter har opplevd mer enn 50% symptombedring. Men vår jobb stopper ikke der. Vi er forpliktet til kontinuerlig forskning og utvikling for å kunne tilby de mest effektive behandlingsmetodene tilgjengelige.

Vi forstår at psykiske lidelser kan være en ensom kamp, og vi er her for å støtte deg gjennom hele prosessen. Fra den første samtalen til behandling og oppfølging, er vårt team her for å guide deg på veien til bedre mental helse.

Vårt team

Team Member

Arne Bondø

Lege og grunnlegger

Team Member

Tonje Dybsland Berge

Psykologspesialist

Team Member

Sten Rune Roland

Psykologspesialist

Team Member

Ingvild Høimyr Holm

Psykiatrisk sykepleier

Team Member

Ragnhild Eidsheim Bøe

Psykiatrisk sykepleier

Team Member

Camilla Tveitan Klavenes

Psykiatrisk sykepleier

Team Member

Anders Eidsvaag

Psykiatrisk sykepleier

Team Member

Espen Anker

Psykiater