Behandling av angstlidelser hos Aidaklinikken: ketaminbehandling og ketaminassistert terapi

Hva er angstlidelser?

Angstlidelser er en samlebetegnelse for ulike typer angst som generalisert angstlidelse, sosial angst og panikklidelse. Disse tilstandene kan begrense livskvaliteten og gjøre hverdagslige situasjoner utfordrende.

Hvorfor ketaminbehandling for angst?

Tradisjonelle behandlingsmetoder som medikamenter og samtaleterapi kan ta tid og ikke alltid gi ønsket effekt. Ketaminbehandling tilbyr en raskere og mer effektiv løsning, spesielt for de som ikke har hatt suksess med andre behandlingsformer.

Integrasjonsterapi: en helhetlig tilnærming

For de som søker en mer omfattende behandling, tilbyr vi integrasjonsterapi. Dette kombinerer ketaminbehandling med samtaleterapi for å gi en mer helhetlig tilnærming til dine angstproblemer. Les mer om integrasjonsterapi her..

Hvordan fungerer det?

Behandlingsforløpet starter med en vurderingssamtale der vi kartlegger dine behov og mål. Deretter vil du gjennomgå en serie med ketaminbehandlinger, kombinert med samtaleterapi, for å sikre best mulig resultat.

Sikkerhet og bivirkninger

Ketamin er et godt dokumentert og trygt legemiddel når det administreres i kontrollerte, kliniske omgivelser. Eventuelle bivirkninger er vanligvis minimale og kortvarige. Les mer om ketaminbehandling her..

Ta det første steget

Er angst en utfordring i ditt liv? Kontakt oss for en uforpliktende samtale og finn ut om ketaminbehandling eller ketaminassistert terapi kan være den rette løsningen for deg.