Hva sier kundene våre?

Pasienterfaringer

Les hva våre kunder sier om oss.

En kvinne og en mann som står inntil hverandre.Banner MaskEllipse
En smilende mann som ser utover en åker.

Roger

Oktober 2023, Bergen

"Nå har det gått snart 2 uker siden behandling, og jeg er fortsatt forbløffet over resultatet. Dette er virkelig en behandling for de som har prøvd alt, men sitter igjen med utilstrekkelig resultat. Først og fremst virker behandlere profesjonelle og man blir både sett hørt og forstått. De utstråler ein trygghet i arbeidet som maksimaliserer resultatet. Selve behandlingen gav meg livet tilbake. Jeg har slitt med angst hele livet, og etter endt behandling, var det som «angst-bryteren» ble skrudd av. Jeg kan anbefale denne behandlingen på det varmeste."

En smilende mann som ser utover en åker.

Petter Osberg

Mai 2022, Bergen

"Jeg har fått tilbake livet som jeg mange år gjemte meg fra. Det var som å komme hjem. Hadde det ikke vært for behandlingen ville jeg fortsatt sittet der i sofaen og ventet på den ene timen i timen i uken med psykologen."

En smilende mann som ser utover en åker.

Anonym pasient

Oktober 2022, Bergen

"Etter årevis med mental tåke og fysisk utmattelse, fungerer endelig kroppen bedre, jeg kan tenke og jeg kan føle. Etter behandlingen er jeg mer meg selv enn jeg noen sinne har vært! Det har rett og slett reddet meg. Før behandlingen startet, handlet livet mitt mer om ønsker og drømmer som ikke kunne nåes. Nå er jeg aktiv på søken etter mitt lille drømmehus i skogen hvor jeg skal ha høns, grønnsakshage, katter, hunder og bier. Jeg føler meg tryggere i meg selv. Jeg tar plass, går med hodet hevet og tenker at jeg hører til, at verden trenger meg og har mye å lære av meg. Jeg er ikke ødelagt."

En smilende mann som ser utover en åker.

Morten

Desember 2021, Bergen

"Jeg har hatt seks behandlinger hos Arne. Han er faglig dyktig, møter meg med respekt og ikke minst har han et rolig, behagelig vesen som er veldig tillitsvekkende. Dette føler jeg er svært viktig i behandlingen da denne tilliten til behandler gjør det enklere å gi slipp, og å gå inn i den helbredende opplevelsen. Du kan være helt trygg på at du blir ivaretatt både faglig og som menneske av Arne under behandlingen. Anbefales på det sterkeste."