Behandling av depresjon hos Aidaklinikken: ketaminbehandling og integrasjonsterapi

Hva er depresjon?

Depresjon er en alvorlig psykisk lidelse som påvirker millioner av mennesker over hele verden. Den kjennetegnes av vedvarende tristhet, tap av interesse i daglige aktiviteter, og en generell følelse av håpløshet.

Hvorfor ketaminbehandling for depresjon?

Tradisjonelle behandlingsmetoder som antidepressiva og samtaleterapi kan ofte ta tid før de viser merkbare resultater. Ketaminbehandling tilbyr en raskere lindring av symptomer, ofte etter bare én behandling. Med en suksessrate på over 70%, har ketaminbehandling vist seg å være et effektivt alternativ.

Integrasjonsterapi: en helhetlig tilnærming

For de som søker en mer omfattende behandling, tilbyr vi integrasjonsterapi. Denne kombinerer fordelene med ketaminbehandling og samtaleterapi, og gir en dypere forståelse av de underliggende årsakene til din depresjon. Les mer om integrasjonsterapi her..

Hvordan fungerer det?

Behandlingen starter med en vurderingssamtale der vi kartlegger dine behov og ser om ketaminbehandling og eventuelt integrajonsterapi er riktig for deg. Etter dette gjøres en serie med ketaminbehandlinger med eller uten samtaleterapi avhengig av dine behov.

Sikkerhet og bivirkninger

Ketamin er et godt dokumentert og trygt legemiddel når det administreres i kontrollerte, kliniske omgivelser. Bivirkninger er minimale og kan inkludere en kortvarig følelse av svimmelhet eller kvalme. Les mer om ketaminbehandling her..

Ta det første steget

Er du eller en du kjenner plaget av depresjon? Kontakt oss for en uforpliktende samtale og finn ut om ketaminbehandling kan være løsningen for deg.