Behandling av alkoholavhengighet hos Aidaklinikken: ketaminbehandling og ketaminassistert terapi

Hva er alkoholavhengighet?

Alkoholavhengighet er en kronisk sykdom som kjennetegnes av en ukontrollerbar trang til inntak av alkohol, til tross for negative konsekvenser. Dette kan føre til alvorlige helseproblemer, ødelagte relasjoner og tap av livskvalitet.

Hvorfor ketaminbehandling for alkoholavhengighet?

Tradisjonelle behandlingsmetoder som avrusning, medisiner og samtaleterapi er ofte ikke nok. Ketaminbehandling tilbyr en innovativ tilnærming som har vist seg å redusere trangen til alkohol og forbedre suksessraten for avholdenhet.

Integrasjonsterapi: en helhetlig tilnærming

For de som søker en mer omfattende behandling, tilbyr vi integrasjonsterapi. Dette kombinerer ketaminbehandling med samtaleterapi for å gi en mer helhetlig tilnærming til din avhengighet. Les mer om integrasjonsterapi her..

Hvordan fungerer det?

Behandlingsforløpet starter med en vurderingssamtale der vi kartlegger dine behov og mål. Deretter vil du gjennomgå en serie med ketaminbehandlinger, kombinert med samtaleterapi, for å sikre best mulig resultat.

Sikkerhet og bivirkninger

Ketamin er et godt dokumentert og trygt legemiddel når det administreres i kontrollerte, kliniske omgivelser. Eventuelle bivirkninger er vanligvis minimale og kortvarige. Les mer om ketaminbehandling her..

Ta det første steget

Er alkoholavhengighet en utfordring i ditt liv? Kontakt oss for en uforpliktende samtale og finn ut om ketaminbehandling og eventuelt integrasjonsterapi kan være den rette løsningen for deg.